Over ons

Shade Control is een Nederlandse start-up. Met onze engineering- en productie-ervaring willen we het leven eenvoudiger maken, inclusief het automatisch openen en sluiten van je rolgordijn.

Shade Control staat voor gemak, tijdsbesparing en het op een natuurlijke manier koelen van je huis. Zo bespaar je op je energierekening en verminder je je CO2-voetafdruk. Natuurlijk bespaar je ook op de aanschaf van nieuwe rolgordijnen.

Ook als je niet thuis bent pluk je de vruchten van Shade Control. Door het automatische open en sluiten van je zonwering wek je de indruk dat je thuis bent. Dat schrikt inbrekers af, wat weer veel narigheid voorkomt. Keep it simple, dus.

Automatische jaloezieën voor iedereen

Onze automatische zonweringoplossing is ontworpen voor iedereen en voor bijna elke woonsituatie. Het is een perfect alternatief voor buismotoren; je hebt geen voorinstallatie en je bestaande rolgordijnen kunnen gewoon blijven zitten. Kortom: gemak en technologie dienen mensen (niet andersom). We zijn er zeker van dat we hierin geslaagd zijn.

Shade Control is ontwikkeld met de input van klantenpanels, want alleen samen komen we tot de best mogelijke oplossing. Bij ons geldt het ‘set and forget’-principe. Zonder dat je je er zorgen over hoeft te maken, zouden domotica-producten automatisch moeten doen waarvoor ze gemaakt zijn. Dat is wat Shade Control doet en waarom we het voor jou hebben ontwikkeld.

Bedrijfsgegevens

Shade Control
François de Veijestraat 8 B
6221AB Maastricht
Nederland

Kamer van Koophandel: 57374058
BTW: NL852552762B01