De werkelijke limiet hangt af van het gewicht. Shade Control heeft een trekkracht van meer dan 6 kg. Het kan dus bijna elk rol- of vouwgordijn optillen

Shade Control standard met een app (geen WIFI nodig). Gebruik de app om je rolluiken handmatig te openen of te sluiten of om vooraf openings- en sluitingstijden in te plannen.

Shade Control Pro werkt met Zigbee om het te bedienen.

Shade Control is standaard compatibel met Android (6 of hoger) of iOS (12.3 of hoger).

Shade Control Pro is compatibel met Athom Homey en Home assistant.

Ja, met Shade Control standaard kun je tijdschema’s maken om de positie van je rol- of vouwgordijn op elk moment van de dag in te stellen. Op deze manier regelt Shade Control automatisch je rol- of vouwgordijnen.

Shade Control Pro vereist een compatibele smart hub om automatisch te werken.

Shade Control kan worden opgeladen met een micro-USB-kabel en een gewone USB-oplader. De accu kan uit Shade Control worden gehaald om hem op een handige plek op te laden.

Niet voor Shade Control Standard. Voor Shade Control Standard heb je alleen een smartphone of tablet met Android of iOS nodig. Met onze app kun je Shade Control volledig automatiseren.

Voor Shade Control Pro heb je een smarthub nodig.

Alleen Shade Control Pro kan worden aangesloten op een compatibele smart hub.

Nee, Shade Control Standard is verbonden via een beveiligde BLE-verbinding met je smartphone of tablet. Daarom is Shade Control niet verbonden met het internet en is er geen internetverbinding nodig.

Shade Control Pro is via zigbee verbonden met een smarthub. Afhankelijk van de smarthub kan een internetverbinding nodig zijn, maar Shade Control zelf is niet rechtstreeks verbonden met het internet.

We hebben Shade Control ontworpen met veiligheid in gedachten. Daarom zijn alle bewegende delen verborgen achter de voorklep. Shade Control werkt alleen als de voorklep is bevestigd aan de Shade Control. Lees de installatiehandleiding voor andere veiligheidsvereisten.

De installatie duurt ongeveer 5 minuten.

Shade Control vereist minimale technische vaardigheden om te installeren. Als je een rol- of vouwgordijn kunt installeren, dan kun je zeker Shade Control installeren. Voor Shade Control hoef je maar 2 gaten te boren om het aan de muur te bevestigen, je plaatst de kralenketting om het wiel en je kunt aan de slag.

Shade Control standard kan niet handmatig worden bediend worden bediend als je niet thuis bent.

Shade Control Pro kan worden bediend als je niet thuis bent, maar dit is afhankelijk van de smarthub of dit mogelijk is.